Länsförsäkringar Gotland

Vill du vara en del av något större?

Vi som jobbar på Länsförsäkringar Gotland bryr oss om människor och platsen vi bor på. Tillsammans utvecklar vi det samhälle som finns runt omkring oss – både långsiktigt och förebyggande. Vi skapar trygghet, både på individ- och företagsnivå samtidigt som vi bidrar till Gotlands utveckling. För all tid.

Vad kan jag jobba som på Länsförsäkringar Gotland?
Vi erbjuder tjänster och produkter inom bank och försäkring till privatpersoner, företag och lantbruk.

Här finns många intressanta och omväxlande jobb. Du kan bland annat arbeta som rådgivare, säljare, marknadsförare, it-tekniker, ekonom, skadehandläggare, skadedjurstekniker eller receptionist.

Vi har kontor både i Visby och på Hemse. Flera av våra medarbetare besöker dessutom våra kunder i olika ärenden vilket gör att vi har hela ön som arbetsplats.

För att jobba hos oss behöver du minst en gymnasieexamen i bagaget. Vi värdesätter även dina personliga egenskaper högt.

Vi är kundägda. Men vad innebär det?
Som kund hos oss får du inte bara den tjänst du köpt, du hjälper även grannen med ersättning för skadan på bilen, stöttar kollegans dotters fotbollslag, möjliggör arbete för psykisk hälsa på Gotland och mycket, mycket mer. Utan att det kostar dig något extra.

När det går bra för oss märks det över hela Gotland. Vi återinvesterar i bolaget för att vi ska vara ett lika tryggt val i framtiden som när vi startade 1828. Vi investerar i utveckling och hållbarhet på Gotland för att platsen där våra kunder bor och verkar ska bli den bästa möjliga.

Med jämna mellanrum finns det även pengar över (återbäring) till våra ägare - och det är du som kund!