Cramo AB

Gillar du utmaningar, kundkontakt och hållbarhet?

Då skulle du trivas hos oss på Cramo! Vi verkar för en hållbar byggbransch genom uthyrning av maskiner och utrustning. Vi är nummer ett i vår bransch och tror på en positiv, allt är möjligt-attityd och vågar tänka utanför boxen för att hitta våra framgångsrika vägar framåt.

Fantastiska medarbetare och laganda
Hos oss är dina idéer viktiga. Vi har en öppen och välkomnande atmosfär som gör att du får vara med och påverka och bidra med nya idéer. Alla är lika viktiga och vi har en arbetsmiljö som uppmuntrar till samarbete, där vi stöttar varandra på alla nivåer i företaget. Det är det som skapar vår sanna laganda. Att omge sig av fantastiska, kompetenta medarbetare är en viktig anledning till att vi går till arbetet varje dag. Vi ser att engagerade medarbetare gör skillnad och ger den bästa servicen.

Vårt ledarskap
Ledarskap är en nyckel till vår framgång. Därför strävar vi efter att utveckla branschens bästa ledarskap. Vi jobbar för ett ledarskap som ser potential i andra människor och får de att växa, genom att frigöra engagemang, motivation och ansvarstagande. På Cramo bygger vår företagskultur på mångfald och inkludering som bidrar till en positiv framtida utveckling. Vi tror på allas lika värde och hos oss är alla välkomna.

Din utveckling
På Cramo kan du skapa din egen framtid. Vi söker efter människor som motiveras av att hela tiden göra jobbet lite bättre och som vill lära sig nya saker. Människor som formar sin egen framtid genom att dagligen utmana sig själva i en bransch i förändring. Vår ambition är att tillsammans driva företaget framåt.