NRC Group Sverige

Stolthet, gemenskap och hållbarhet hos NRC

Vill du ha ett jobb du kan känna dig stolt över, med stark gemenskap och möjligheten att arbeta handfast för samhället och för en hållbarare värld? Välkommen till NRC Group Sverige!

Tillsammans med oss får du jobba med experter inom alla teknikområden inom järnväg och anläggning, som vill driva branschen framåt i vårt bygge av en hållbar framtid. Då kan du dessutom få hela Sverige som arbetsplats.

Omtänksamhet, Pålitlighet och Företagsamhet
Våra starka värderingar vägleder vårt arbete. På NRC står vi för Omtänksamhet, Pålitlighet och Företagsamhet. Känner du igen dig? Då kommer du att trivas i vår gemenskap.
Att uppskatta och utveckla våra medarbetare är nyckeln till vår framgång. NRC är en inkluderande arbetsplats med nolltolerans för diskriminering, och vi vill visa att vår bransch – med ett rykte om sig att vara traditionell – nuförtiden är en bransch för alla.

Hållbarhet i fokus – utifrån FN:s globala mål
Vi vet att vårt arbete är viktigt, och att det vi gör är med och lägger grunden för en hållbar framtid. Genom det jobb vi gör så skapar vi en grönare infrastruktur. Därför är det väldigt viktigt för oss att alltid ställa höga krav på oss själva, våra samarbetspartners och leverantörer. Bra samarbete och kvalitet i alla led är en förutsättning för att lyckas, och alltid med ett stort fokus på arbetsmiljö, hälsa och säkerhet.

En stabil karriärsgrund med stora möjligheter
Vi kan som Nordens ledande entreprenör inom järnvägsrelaterad infrastruktur erbjuda dig stora möjligheter att utvecklas i företaget. NRC Group driver alla typer av infrastrukturprojekt i Sverige, Norge och Finland. Eftersom vi är experter inom alla teknikområden så får du också möjlighet att både växa och att byta spår i karriären. Kom till oss och starta en hållbar karriär att vara stolt över!

Det här tycker våra medarbetare
Jag är stolt över att vara en del av NRC som bygger en hållbar framtid! Som medarbetare och kollega känner jag mig trygg och uppskattar att jag får chansen att utvecklas professionellt.
Amina, NRC Group

NRC känns som ett litet företag fastän vi är så stora. Vi jobbar ändå nära varandra och har frekventa kontakter med folk i hela landet. Det är ett öppet klimat, och det är positivt – man kan prata med vem som helst. Alla vill hjälpas åt.
Oscar, NRC Group