Nammo Sweden AB

Nammo är ett internationellt företag inom aerospace och försvarsindustrin med säte i Norge. Med 2300 anställda på över 30 siter i 14 länder är Nammo en av världens ledande leverantörer av ammunition, raketmotorer och tjänster för militära och civila. Vi arbetar varje dag för att ge våra kunder en pålitlig fördel, oavsett vilka utmaningar de står inför.

SECURING THE FUTURE
Vi på Nammo anser de som utför viktiga uppdrag för samhällets räkning förtjänar att ha rätt utrustning. I vårt samhälle förlitar vi oss på att en liten grupp dedikerade specialister ska se till att vi är säkra, hjälpa oss att utforska och göra oss stolta. Vare sig de är på utlandsuppdrag, i rymden eller på sportarenan, accepterar dessa individer ingenting annat än topprestande, såväl när det kommer till dem själva som deras utrustning. Det är dessa individers insatser som Nammos produkter och tjänster är avsedd att understödja. Det är här som prestanda och förtroende verkligen spelar roll. När vi gör vårt jobb rätt kan de göra sina jobb rätt.

NÄR PRESTANDA ÄR AVGÖRANDE
Nammo i Karlsborg är en av ortens största arbetsgivare och den idag enda tillverkaren av finkalibrig militär ammunition i Sverige. Vi är stolta över att kunna säga att vi genom vår långa erfarenhet och ständiga produktutveckling kan erbjuda en produktportfölj av absolut värdsklass och det kan vi göra tack vare vår kunniga och engagerade personal. Våra anställda är specialister och besitter unika kunskaper som bidrar till en säkrare framtid.

Nammo i Karlsborg står inför en spännande framtid där vi är i behov av att förvalta vårat arv och föra kunskapen vidare till nya generationer. Vi hoppas att du vill vara med och skapa en säkrare framtid tillsammans med oss!

ADRESS
Nammo Sweden AB
Box 4
546 23 KARLSBORG

Besök: Fabriksvägen 12, 546 23 Karlsborg
Telefon: 0505-181 00