Svealandstrafiken AB

Gillar du också människor, precis som vi?

Varje dag kör vi mer än 65 000 resenärer till jobbet, skolan och hem igen - tryggt och säkert, det är så vi vill att det ska kännas att resa med oss.

Skulle du beskriva dig själv som en engagerad, klarsynt, lösningsfokuserad och hjälpsam glädjespridare? Då skulle du kunna vara vår nästa medarbetare. Vi är ett team där alla behöver hjälpas åt för att hålla trafiken i gång - förare, trafikledare, mekaniker, servicepersonal och administratörer.

Hos oss finns även möjlighet till nya utmaningar inom företaget. Du kanske börjar din karriär hos oss som bussförare, för att sedan ta steget till trafikledare eller enhetschef.

På Svealandstrafiken tycker vi att det är viktigt att ta hänsyn till miljön. Vi har redan idag en modern fordonspark som till större delen består av biogasbussar och under 2022 kommer fler elbussar.

Vår egen körskola har bidragit till att många kvinnor valt att arbeta som bussförare hos oss. Sedan vi startade körskolan 2012 har vi utbildat närmare 160 bussförare och av dem har 36 % varit kvinnor. Vår målsättning är att minst 50 % av våra körskoleelever ska vara kvinnor år 2025.

Om du utbildar dig till bussförare eller mekaniker finns stora chanser till jobb i branschen direkt efter avslutad utbildning.

Välkommen ombord på vår resa mot framtidens kollektivtrafik!

ADRESS

Svealandstrafiken AB
Fabriksgatan 20, 721 30 VÄSTERÅS
Tel: 021-470 18 00

Svealandstrafiken AB
Retortgatan 7, 702 23 ÖREBRO
Tel: 019-760 63 00