Zinkgruvan Mining AB

Var med och bygg en grön framtid!

VILL DU STÅ UT FRÅN MÄNGDEN?
Söker du ett annorlunda jobb? Det kan vi erbjuda. Eller hur många känner du som kan kolla jobbmejlen 800 meter under jord? Under jord arbetar bland annat våra bergarbetare, lastbilschaufförer, bergsprängare och elektriker. Vad kanske inte alla vet är att vi även har många yrkesgrupper som arbetar ovan jord, exempelvis geologer, ingenjörer, ekonomer, it-tekniker och personalvetare. Totalt finns mer än 100 yrkesgrupper hos oss på Zinkgruvan Mining.

BIDRA TILL KLIMATOMSTÄLLNINGEN
Zinkgruvan Mining bryter malm och producerar koncentrat av zink, koppar och bly. Metaller har en avgörande betydelse för ett modernt samhälle. Det gör oss till en viktig aktör i klimat-omställningen. På Zinkgruvan Mining kombinerar vi långsiktig hållbarhet med digital utveckling och stolt tradition. Zinkgruvan Mining finns strax utanför Askersund, nära både natur och storstad. Vi är inte bara Sveriges äldsta och sydligaste gruva i bruk. Vi är en arbetsplats för 450 medarbetare med många olika yrkesroller. Vi erbjuder en bra arbetsmiljö med varierande uppgifter och stora utvecklingsmöjligheter, även internationellt.
Zinkgruvan Mining är en del av den internationella koncernen Lundin Mining med huvudkontor i Toronto, Kanada och verksamhet över hela världen.

VI SÖKER DIG SOM…
Utvecklingen går snabbt framåt inom gruvindustrin. För att det ska vara möjligt, krävs ett ständigt flöde av nya idéer. Vi söker därför dig som är kreativ och lätt tar till dig ny kunskap, tänker utanför lådan och som gillar utmaningar! Zinkgruvan Mining har ett konstant behov av att rekrytera nya medarbetare. Särskilt söker vi dig som är tjej!

Sök jobb hos oss!