Sever Pharma Solutions

Vill du hjälpa till att förbättra hälsan för människor?

SEVER Pharma Solutions ligger i Malmö där vi utvecklar och tillverkar läkemedel på kontrakt. I närmare 50 år har vi levererat enligt de internationella krav som ställs på läkemedelsföretag. Våra kunder är allt från stora globala till mindre lokala läkemedelsföretag. En del av våra läkemedel är tabletter eller kapslar mot hjärt- och speciella magsjukdomar, men vi utvecklar och tillverkar också världsunika läkemedel, med polymerer och som implantat. Dessa frisläpper rätt dos läkemedel inne i kroppen. Det kan ske bl.a. via implantat under huden, via slemhinnor eller via linser.

Ett antal av våra unika läkemedel är utvecklade tillsammans med några stora Non-profit organisationer, till att hjälpa fattiga kvinnor i 3: världen. Dessa läkemedel motverkar t.ex. HIV och några är mot oönskade graviditeter.

Om du brinner för att göra skillnad för människors, och speciellt kvinnors hälsa, då kan detta vara en arbetsplats för dig!

JOBBA HOS OSS
Vi tror att arbetet vi gör på Sever Pharma Solutions gör skillnad, eftersom de produkter som vi utvecklar och tillverkar hjälper till att förbättra hälsan för människor över hela världen, inklusive de som bor i utvecklingsländer. Detta sker genom samarbete med många olika ideella organisationer.

Företaget erbjuder en kreativ miljö med många möjligheter till personlig utveckling och utveckling. Vår medelstorlek gör att du hittar en trevlig, flexibel och dynamisk arbetsplats.
På SEVER Pharma Solutions strävar vi ständigt efter att utvecklas och utgår då ifrån våra värdegrunder:

• Göra skillnad
• Nära kunden
• Bästa arbetsplatsen

Dessa tre värdegrunder inkorporeras i allt vi gör. Vi värdesätter mångfald och jämställdhet samt arbetar aktivt för att man ska kunna utvecklas inom företaget.

Vår ambition är medarbetare ska känna sig stolta över att jobba på SEVER Pharma Solutions och över vad vi åstadkommer. Vi ställer upp och hjälper varandra!