Svenstigs Bil AB

Hej, vi gör allt för din bil.

Välkommen till Svenstigs.
Vi har en ovanligt stark relation till både våra kunder och till bilen. År 1929 slog vi upp portarna till vår första bilhall i Smålandsstenar, när den idag enorma fordonsmarknaden bara var i sin linda. År 2023 står eldrivna fordon för över hälften av vår försäljning. Det är en underdrift att säga att mycket har hänt under de här åren. Men vår inställning har alltid varit samma.

Vi vet hur viktig bilen är.
Vi har djupa rötter i de mindre orter som vi verkar i. Det gör att vi förstår hur viktig friheten är som bilen erbjuder. Och vi vet att ärlighet och en vilja att utvecklas tillsammans är det som varar längst.

I snart hundra år har vi varit med på både bilens och våra medmänniskors resa.

Utveckling, vägen framåt.
Hos oss på Svenstigs finns stora möjligheter för utveckling. De krav som hela fordonsbranschen har på kompetens gör att ständig utveckling är en del av vår vardag för alla våra medarbetare. Många har antingen börjat sin yrkesresa hos oss som bil- lastbil- eller skadetekniker efter avslutad utbildning på Fordonsprogrammet eller kommit in via praktik eller lärlingsupplägg från gymnasieutbildningen.

Tack vare gedigna utbildningsprogram får alla som jobbar hos oss en stark utvecklingskurva som gör att man kan utvecklas både inom sin tjänst men även inom företaget om man vill det.

Vi kan erbjuda framtidsyrken hos oss.
Välkomna.