Region Uppsala

En kunskapsregion med internationell lyskraft

Vill du påverka och bidra till att andra får en bättre tillvaro? Hos oss har du möjligheten. Vi arbetar för att göra vardagen bättre för invånarna, inom en mängd olika områden!

VÄX OCH UTVECKLAS PÅ OLIKA SÄTT
Hos oss får du verkligen stora möjligheter att utvecklas. Du kan specialisera dig, bredda din kompetens eller forska och bli expert inom ditt område. Vi samarbetar med universitet och olika organisationer, nationella och internationella.

MÅNGA KARRIÄRVÄGAR
Hos oss arbetar ungefär 12 000 medarbetare. Exempelvis läkare, elektriker, systemutvecklare, specialistsjuksköterska, barnmorska, psykolog, ingenjör, tandhygienist, kulturstrateg, ekonom, kommunikatör, röntgensjuksköterska, drifttekniker, biomedicinsk analytiker, personalvetare och trafikutvecklare. Vi är Uppsalas näst största arbetsgivare. Region Uppsala arbetar inom hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling, fastighetsservice, tandvård, och kultur.

DU ÄR BETYDELSEFULL
Jobbar du hos oss kan du vara säker på att din insats är viktig. Du är betydelsefull för personerna du möter i ditt arbete, dessutom bidrar du till att göra skillnad i samhället.

VILL DU BLI EN AV OSS?
Vi finns för människorna och vi skapar förutsättningar för hälsa, hållbarhet och utveckling i Uppsala län. Vill du bli en av oss så har du goda chanser att få ett intressant och utvecklande jobb.