Region Västerbotten

En arbetsplats där du gör skillnad
Region Västerbotten arbetar för att god hälsa och hållbar utveckling ska stärka varandra. Vi tar ansvar för en jämlik välfärd och för att forskning och innovation ger resultat.

Hos oss arbetar mer än 10 000 personer med att skapa en trygg och stark region som människor vill leva i, flytta till, verka i, besöka och samarbeta med. Våra medarbetare gör skillnad för sina medmänniskor varje dag.

Mycket att välja på
Bland våra anställda finns många olika yrken. Du känner kanske till att det arbetar sjuksköterskor och läkare på våra sjukhus, men visste du att vi har över 400 olika yrkestitlar hos oss? Här arbetar till exempel tandläkare, jurister, bibliotekarier, personalvetare, ekonomer, psykologer och språk-konsulter. Det finns helt enkelt något för alla!

Vill du bli en av oss?
Inom hälso- och sjukvården finns många yrken där variationen är stor och ingen dag är den andra lik. Om du vill ha ett viktigt arbete med roliga arbetsuppgifter och stort ansvar har vi flera intressanta yrken att erbjuda. Vi behöver fler engagerade medarbetare som vill bidra till en bättre framtid för regionen. Vill du också arbeta med att göra skillnad för människor omkring dig? Då kanske din framtid finns i Region Västerbotten.

Varmt välkommen till oss!