Västra Götalandsregionen

Hos oss gör du skillnad!

Hos oss på Västra Götalandsregionen finns många av samhällets allra viktigaste jobb, där du varje dag gör skillnad för andra människors liv. Vi finns på olika platser i hela regionen och erbjuder spännande arbetsuppgifter och en utvecklande karriär.

Vi finns till för människorna i Västra Götaland. För att hälso- och sjukvården ska fungera, för att vi ska få tillgång till kultur och kollektivtrafik, och för att bidra till utvecklingen av ett hållbart samhälle.

I framtiden söker vi dig som vill arbeta med något meningsfullt. Vi behöver dig som vill finnas där för andra människor så att de får den hjälp och vård de behöver.

Vi behöver också dig som vill arbeta med någon av alla de andra delar som är nödvändiga för att regionen ska fungera. Till exempel ansvara för att material kommer till rätt ställe, utveckla IT-system eller se till att lokaler är säkra och fräscha.

Inom Västra Götalandsregionen finns över 200 yrken! Bland annat biomedicinska analytiker, barnmorskor, undersköterskor, ingenjörer, lokalvårdare, sjuksköterskor, kockar, ekonomer, tandläkare, transportarbetare, fysioterapeuter och många fler yrkeskategorier.

Över 55 000 människor arbetar i Västra Götalandsregionen. Tillsammans gör vi skillnad för människor! Var med du också!