Alfta Edsbyns Fastighets AB

En arbetsgivare som bryr sig

Aefab är ett kommunalt fastighetsbolag som är hyresvärd åt 1600 lägenheter i Ovanåkers kommun. Förutom bostäder hyr vi också ut lokaler, garage och p-platser och är förvaltare åt kommunens fastigheter i Edsbyn och Alfta. Inom fastighetsbranschen finns många olika typer av yrken med spännande utvecklingsmöjligheter. För oss på Aefab är det viktigt att våra medarbetare har rätt förutsättningar att lyckas inom sitt arbete. Vi ser därför till att våra medarbetare har de utbildningar som krävs för att utföra sitt jobb på ett säkert och korrekt sätt.

Alla ska må bra
På Aefab är vi måna om att alla ska må bra, hyresgäster, som kollegor. Vi är därför extra stolta över att ha fått utmärkelsen ”Utmärkt arbetsgivare” som delas ut av Fastigo som är fastighetsbranschens arbetsgivarorganisation. Genom att vara medlem omfattas våra anställda av bra villkor, trygga och moderna kollektivavtal samt bra pensionslösningar. Alla våra medarbetare har även tillgång till friskvårdsbidrag och en timmes friskvård under arbetstid per vecka. Vi har anordnade gruppträningstillfällen, massage på arbetstid och tillgång till ett välutrustat gym. Under åren har vi ställt upp i olika typer av gemensamma aktiviteter såsom Stafettvasan på skidor och i löpning. Vi är alltid öppna för att utforska fler aktiviteter eller tävlingar för att styrka lagandan, som vi tror speglar sig i det dagliga arbetet.

Tre ledstjärnor
På Aefab arbetar vi efter våra tre ledstjärnor trygghet, service och framåtanda.  För oss är det viktigt att detta syns hos våra hyresgäster och kunder, men också att vår personal kan identifiera sig med orden i sitt arbete hos oss.

Framtiden för Aefab
Vår framtidsvision är att ständigt arbeta med ett öppet sinne för utveckling och kompetensförsörjning med målet att ha engagerad, kunnig och trygg personal för att ge en god service till våra hyresgäster och kunder. Hos oss hittar du intressanta och varierande arbeten i en bransch där rekryteringsbehovet kommer att öka.