Gotland Hotels & Properties AB

Älskar du service och vill skapa gästmöten och upplevelser i världsklass?

Gotland Hotels & Properties driver hotell, restauranger och semesteranläggningar samt ansvarar för koncernens samtliga fastigheter. Bolaget har sitt säte i Visby och är ett helägt dotterbolag till Gotlandsbolaget.

Vi är stabila och långsiktiga och strävar efter att utveckla attraktiva platser samt miljöer där människor trivs och vill vara, med ansvar för morgondagen.

De närmsta åren står vi inför ett starkt tillväxtfokus och kommer vara i behov av personal som har ett genuint intresse för människor och som brinner för att skapa minnesvärda upplevelser.

Vi erbjuder spännande och varierande arbetsuppgifter och det finns något som passar alla.

Inom besöksnäringen och vårt företag finns en stor bredd av tjänster. Som anställd hos oss finns även möjlighet att växa och utvecklas i karriären.

Vi har stort fokus på hållbarhet, det är viktigt för oss. Att våra anställda har ett hållbart arbetsliv där man har energi på jobbet men även när man kommer hem. Hos oss får du vara den du är.

Besöksnäringen är garanterat en framtidsbransch som ständigt utvecklas. Människor kommer alltid vilja resa och uppleva spännande platser och med Gotlands unika läge och utbud är arbetsmöjligheterna stora.

En del av våra anläggningar

ADRESS
Gotland Hotels & Properties AB
Färjeleden 3, 621 58 Visby

Telefon: 0498-201250

Yrken

Bartender
Bokningspersonal
Diskare
Fastighetstekniker
Frukostvärd
Frukostkock
Hotellchef
Housekeeping/hotellstäd
Hovmästare
Husfru
Kock
Konferensvärd
Säljare
Teamleaders

Program