Arla Foods – Östersund mejeri

Välkommen till framtidens mejeri

Östersunds Mejeri
På Östersunds Mejeri tillverkar vi ost i många olika storlekar och smaker. Här producerar vi bland annat de populära Familjefavoriterna Storsjö, Jämtgård, Edamer och Gouda. Mejeriet i Östersund är ett så kallat specialmejeri då vi även tillverkar kryddostar under varumärket Boxholmsost.

Skapa framtiden och väx med Arla
På Arla strävar vi efter att alla medarbetare ska nå sin största potential samtidigt som vi arbetar tillsammans för att skapa framtidens mejeriprodukter. På mejeriet i Östersund har vi flera olika avdelningar och söker ständigt nya duktiga medarbetare med utbildning inom allt från teknik till ekonomi.

Oändliga möjligheter
Arla är en av de största aktörerna i världen inom mejeri och har flera stora varumärken under sig. Detta skapar fina möjligheter för dig som anställd som t.ex. är sugen på att prova på att bo och arbeta i ett annat land.

Inom Arla finns även chansen att ansöka och vidareutbilda sig till Mejeritekniker, en utbildning på 1,5 år där du får fördjupad förståelse för mejeriets alla olika processer och funktioner. Ett grymt sätt att fortsätta utvecklas och ta nya kliv inom mejeribranchen!