Kirunabostäder AB

Hitta mer än hem

Kirunabostäder AB är det kommunala bostadsbolaget i Kiruna. Vi äger 2 180 lägenheter och förvaltar totalt 257 000 kvadratmeter lokaler. Bland lokalerna ingår butiker och alla kommunala fastigheter i Kiruna till exempel skolor, idrottsanläggningar och äldreboenden.

YRKEN HOS OSS
På Kirunabostäder är vi 135 medarbetare som på olika sätt arbetar för att våra hyresgäster och kunder ska ha en trygg vardag och trivas i våra bostäder och lokaler. Det finns flera olika yrken på Kirunabostäder, gemensamt för de flesta är en nära kontakt med våra kunder. Hos oss arbetar till exempel bostadsförmedlare, förvaltare, kvartersvärdar, reparatörer, fastighetstekniker, fastighetsskötare, lokalvårdare, ekonomer, projektledare och administrativ personal.

VI TRIVS PÅ JOBBET
Vi på Kirunabostäder har tillsammans bestämt vad som är viktiga ingredienser för trivsel på vår arbetsplats. Våra värdeord är samarbete, respekt och helhetstänk. Hos Kirunabostäder är det också viktigt med hälsa och glädje. Alla anställda har möjlighet till fri träning och att hyra semesterbostad i Kirunafjällen.

FRAMTIDEN PÅ KIRUNABOSTÄDER
Det händer mycket inom fastighetsbranschen. Framförallt i Kiruna med den pågående stadsomvandlingen som ställer krav på nya bostäder och nya, spännande idéer för framtidens boende. Det gör att vi har ett behov av både bredd och spetskompetens inom olika områden. I framtiden kommer vi att behöva ingenjörer, drift- och larmtekniker, olika administrativa funktioner, fastighetsskötare och lokalvårdare. 
Välkommen till oss!