Möller Bil

För dig som vill arbeta med den senaste tekniken!

Vill du jobba i ett företag där initiativ belönas och där du kan utveckla dig själv?

EN AV NORDEUROPAS LEDANDE BILORGANISATIONER
Möller Bil är en del av norska Møller Mobility Group som är ett familjeägt företag med 4 300 medarbetare i Norge, Sverige och Baltikum. Möller Bil Sverige är återförsäljare med fullserviceanläggningar för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och VW Transportbilar. Vi finns på 12 orter i Mälardalsområdet, i Uppsala, Västerås, Eskilstuna, Örebro, Katrineholm, Strängnäs, Köping, Sala, Karlskoga, Lindesberg, Enköping och Bro.
I augusti 2019 öppnar vi en helt ny Audianläggning i Göteborg.

KUNSKAP ÄR VÅRT VIKTIGASTE VERKTYG
Vi har ca 660 medarbetare och ett kontinuerligt behov av Mekaniker, Fordonstekniker, Skadereparatörer (karosseri och lack), Servicerådgivare, Reservdelspersonal och Bilförsäljare.
Ett viktigt mål för Möller Bil är att våra medarbetare har rätt kunskap, trivs och vill stanna kvar i företaget. Därför erbjuder vi kontinuerlig kompetensutveckling inom ditt yrkesområde.

VÄRDESTYRD FRAMGÅNG!
För att människor ska trivas och göra ett bra arbete är en stark och sund företagskultur avgörande. Vår värdegrund: Öppen och ärlig, Initiativrik, Omtänksam och Tydlig är en vägledning för hur vi ska uppträda mot varandra och våra kunder. Det ger nöjdare kunder och skapar en bra arbetsmiljö för oss som arbetar i Möller Bil.

Välkommen till Möller Bil!