Stenvalls Trä AB

Stenvalls Trä AB är ett familjeföretag som etablerades 1947 av Elof Stenvall. Vi finns i Luleå, Örarna, Piteå, Sikfors och Seskarö. Vår specialitet är att vidareförädla träprodukter och att ta vara på hela stocken.

PRODUKTION
Våra anläggningar har olika inriktningar och vi använder oss av ett flertal avancerade lösningar till exempel stockröntgen för att hitta rätt stock till rätt produkt enligt våra kunders krav och önskemål. Du finner våra hyvlade produkter i den Svenska bygghandeln, kutterspån levererar vi till ett flertal häststall och pellets till olika värmeverk runt om i landet. Till Japan levererar vi kvalitetssäkrat virke som bland annat används till att konstruera jordbävningssäkra hus.

VÅRA YRKESROLLER
Företaget växer ständigt och vi behöver nya talanger inom samtliga verksamhetsområden. Det finns stora möjligheter att växa inom företaget och många av våra chefer har börjat sitt arbete hos oss i unga år. På vår hemsida kan du ta del av några chefers berättelser.

RÅVARA OCH INKÖP
För dig som är intresserad av naturen, skogen och nära relationer till kunder och markägare finns följande roller:
Virkesinköpare, råvaruekonom eller råvaruchef.

PRODUKTION
Är du intresserad av maskiner, fordon och teknik? Då kan följande roller vara något för dig:
Operatörer, elektriker, underhållsmekaniker, truckförare, produktionsledare, produktionschef eller it-tekniker.

MARKNAD
Är du serviceinriktad och gillar planering, logistik, kundkontakt och snabba beslut? Då kan dessa yrkesroller vara något för dig:
Distributionsplanerare, säljare, logistiker eller marknadschef.

ANDRA YRKEN
Ekonomi, IT, HR, kvalité och miljö, inköp och projekt, reception, marknadsföring eller utvecklingsingenjör.