Suzuki Garphyttan

Make us stronger
- bli en av oss

ETT KUL & UTVECKLANDE JOBB
Suzuki Garphyttan är en plats för dig som vill utmanas och utvecklas. Vi tror på lagarbete och ett delat ansvar. Vi har funnits i över 100 år och planerar för många fler. Vi har stora framtidsplaner med att bredda vår verksamhet och hitta nya branscher. För att få ny kompetens och kraft inom företaget söker vi ständigt efter fler drivna och engagerade medarbetare.

ETT GLOBALT FÖRETAG
Vi är ett litet men ändå ett stort företag. Vi har medarbetare i Sverige, England, USA, Mexiko, Kina och Tyskland. Även om vi är utspridda i världen jobbar vi som ett globalt företag. Som anställd kan du få möjlighet att besöka och även arbeta på våra olika anläggningar runt om i världen. Det finns goda möjligheter att bygga erfarenhet och göra karriär inom företaget.

FÖRMÅNER
Vi månar om dig som anställd och vill att du ska ta hand om dig och må bra. Därför erbjuder vi våra anställda frisk-vårdsbidrag. Du har också tillgång till ytterligare förmåner som till exempel sponsring vid besök hos massör och tillgång till företagets gym.

HÅLLBARHET
Vi jobbar löpande med att hitta klimat-smarta och effektiva tillverkningsmetoder och utvecklar ständigt nya produktionsprocesser för att bli ännu mer klimateffektiva. Vårt mål är att få bort alla miljöfarliga ämnen ur vår produktion. Tillsammans bygger vi ett starkt företag.

Låter det intressant? Gör en intresseanmälan på vår webbplats!

OM OSS
Suzuki Garphyttan är världsledande inom produktion av avancerad fjädertråd till framför allt fordonsindustrin. Våra produkter används i flera av världens mest kända bilmärken. Vi arbetar med innovation, bearbetning och anpassning av tråd för hundratals applikationer.