Suzuki Garphyttan

Make us stronger
- bli en av oss

ETT KUL & UTVECKLANDE JOBB
Suzuki Garphyttan är en plats för dig som vill utmanas och utvecklas. Vi tror på lagarbete och ett delat ansvar och har stora framtidsplaner med att bredda vår verksamhet mot nya branscher. Vi söker ständigt efter fler drivna och engagerade medarbetare för att få ny kompetens och kraft inom företaget. Kanske är just du vår nya kollega?

ETT GLOBALT FÖRETAG
Vi är ett globalt företag med medarbetare i Sverige, England, USA, Mexiko, Kina och Tyskland. Även om vi är utspridda över världen jobbar vi som ett globaltföretag. Som anställd kan du få möjlighet att besöka och även arbeta på våra olika anläggningar runt om i världen. Det finns goda möjligheter att bygga erfarenhet och göra karriär inom företaget.

FÖRMÅNER
Vi månar om dig som anställd och vill att du ska ta hand om dig och må bra. Därför erbjuder vi våra anställda friskvårdsbidrag. Du har också tillgång till ytterligare förmåner som till exempel företagets gym.

HÅLLBARHET
Vi jobbar löpande med att hitta klimat-smarta och effektiva tillverkningsmetoder och utvecklar ständigt nya produktionsprocesser för att bli ännu mer klimateffektiva. Vårt mål är att få bort alla miljöfarliga ämnen ur vår produktion. Tillsammans bygger vi ett starkt företag.

Låter det intressant?
Gör en intresseanmälan på vår webbplats!