Suzuki Garphyttan

Det kan kännas långt bort. Men tiden går fort och snart är det dags att ge sig ut i arbetslivet. Då hoppas vi att du söker dig till oss på Suzuki Garphyttan.

För här får du möjlighet att utvecklas. Du får jobba med innovativa produkter som bidrar till styrka, pålitlighet och hållbarhet. Och du får vara del av ett företag som finns på flera kontinenter och ändå känns litet och familjärt. Ett företag som har en lång historia och hela tiden fortsätter framåt, som växer och blir starkare. Kanske tillsammans med dig?

Innovationer i stål är vår grej
Suzuki Garphyttan tillverkar avancerade trådprodukter i stål. Vi är sedan länge en världsledande partner till fordonsindustrin och våra produkter finns i de flesta kända bilmärken. Nu breddar vi vår verksamhet och utvecklar innovativa produkter som passar perfekt för andra områden också: medicinteknik, energisektorn och livsmedelsindustrin är bara några exempel.

Vi gillar globalt och hållbart
Allt vi gör bygger på hållbara produktionsmetoder, innovativ teknik och mer än 100 års erfarenhet. Vi har våra rötter i Garphyttan, men är idag ett globalt företag och del av japanska Nippon Steel Corporation. Vi har produktionsanläggningar i Sverige, Storbritannien, USA, Mexiko och Kina – och ett försäljningskontor i Tyskland. Toppen för den som kanske vill prova på att jobba i ett annat land.