Arla Foods – Linköpings mejeri

Välkommen till framtidens mejeri

Linköpings mejeri
På Linköpings Mejeri är vi 290 kollegor som producerar 300 miljoner konsumentenheter varje år. Vi är ett specialmejeri som tillverkar yoghurt, matlagningsprodukter och laktosfria produkter. Hos oss tillverkas bland annat laktosfri mjölk, fil och yoghurt liksom en rad andra specialprodukter gjorda på mjölk främst från Östgötska gårdar. Något som vi är extra stolta över är vår nya bägarlinje som installerades 2022, i den fyller vi 19 000 bägare med gräddfil på en timme! Vi är ett dynamiskt mejeri under stor utveckling. Genom ett nära samarbete med Tekniska Verken som levererar ånga av biobränsle till mejeriet ligger vi i framkant när det gäller miljön.

Skapa framtiden och väx med Arla
På Arla strävar vi efter att alla medarbetare ska nå sin största potential samtidigt som vi arbetar tillsammans för att skapa framtidens mejeriprodukter. En välkomnande företagskultur som skapar arbetsglädje är viktigt för oss och vi månar om att ge våra anställda intressanta arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter. På mejeriet i Linköping har vi flera olika avdelningar och söker ständigt nya duktiga medarbetare med utbildning inom allt från teknik till kemi.

Oändliga möjligheter
Arla är en av de största aktörerna i världen inom mejeri och producerar flera stora varumärken. Detta skapar fina möjligheter för dig som anställd som t.ex. är sugen på att prova på att bo och arbeta i ett annat land. Inom Arla finns även chansen att ansöka och vidareutbilda sig till Mejeritekniker, en utbildning på 1,5 år där du får fördjupad förståelse för mejeriets alla olika processer och funktioner. Ett grymt sätt att fortsätta utvecklas och ta nya kliv inom mejeribranschen!