HSB Östergötland

UTVECKLAS MED OSS!

Vad sägs om att jobba i en bransch där det ständigt förnyas, byggs och där det utvecklas miljöer för människor att leva och bo i?

Låter det intressant? Om man tänker på att det hela tiden föds nya människor så kommer det alltid att behövas fler bostäder och någon som tar hand om dem, på alla sätt. Så med andra ord är en karriär inom fastighetsbranschen en smart investering för framtiden!

Vad kan vi erbjud dig för yrkesval?
Hos oss finns ett brett utbud av intressanta yrkesroller och karriärvägar. Med rätt utbildning är chansen stor att du får jobb, kanske direkt efter gymnasiet beroende på vilket yrke du väljer.

"Tillsamman för vi livet enklare"
- är vår vision, vilket fungerar som vår ledstjärna i det dagliga arbetet och i hela vår verksamhet. Vi strävar hela tiden efter att bli bättre, både som organisation och som arbetsplats, och det blir vi när våra medarbetare utvecklas. Och har du väl börjat jobba hos HSB finns möjligheten att växa och utvecklas inom många olika roller. Här får du också stor fritid under ansvar i arbetet och HSB försöker alltid, så långt det är möjligt, att hjälpa dig att skapa balans i tillvaron mellan jobb och fritid.

HSB Östergötland
vi bygger, äger, hyr ut och förvaltar fastigheter i västra Östergötland och södra Närke. vi är en av regionens ledande bostadsaktörer på en intressant och ständigt växande marknad.

ADRESS
HSB Östergötland

Postadress: Box 1993, 581 19 Linköping

Områdeskontor: Linköping, Mjölby, Motala och Hallsberg.

Telefon: 010-442 40 00