Coop Syd

VI TROR PÅ ATT ARBETA TILLSAMMANS.

På Coop välkomnar vi alla. Vi inspirerar varandra och visar styrka i att arbeta tillsammans. Vi är en stolt del av kooperationen och vi på Coop Syd har tagit traditionen vidare. Vi är stolta över att vara medlemsägda och vi vill gärna att just du kommer och jobbar hos oss. Coop står för en stark tradition, samtidigt som vi bryter ny mark med dagens moderna teknik – inom kooperationen är vi vana vid att arbeta med innovation och affärsutveckling och vi ser samhällsförändringar och trender. Det vi gör, gör vi för våra ägare, medlemmarna.

Varierande och utvecklande arbete
Inom Coop Syd erbjuder vi arbete som är omväxlande och utvecklande. I butiksarbetet innebär det allt från beställning av varor till varumottagning och kassaarbete. Vi lägger stor vikt i hur våra medarbetare möter våra kunder. Vi tränar alla våra medarbetare i kundmötet så att kunderna ska få ett professionellt och trevlig bemötande varje gång de kommer till våra butiker – vi strävar efter branschens bästa kundbemötande.

Som medlem i Coop är du en av ägarna till Coop – Sveriges enda medlemsägda livsmedelskedja. Alla medlemmar har möjlighet att vara med och påverka och medlemmarnas engagemang och inköp är basen i vår verksamhet.

Väx med oss
Hos Coop Syd finns goda möjligheter till karriär. Vi strävar efter att majoriteten av våra chefer i butik ska vara rekryterande internt i vår verksamhet. Detta innebär att de flesta av våra butikschefer började sin karriär som säljare i en av våra butiker.

Du som jobbar inom Coop, på vilken position som helst, är med och skapar det som är Coop varje dag. I varje möte. I varje stund. Vi välkomnar och inspirerar med mat och matglädje. Som säljare i våra butiker finns många möjligheter.

Coop är en av Sveriges största arbetsgivare och är en del av kooperationen, med en framåtanda och en vilja att göra det tillsammans. Vi ägs av 3,8 miljoner medlemmar.