MKB

Var med och förverkliga vår vision: Hem för var och en

Har du bestämt dig för att göra skillnad? Vill du vara med och skapa trygga och trivsamma boendemiljöer i Malmö? Då är MKB Fastighets AB rätt arbetsplats för dig. Hos oss räknas varje medarbetare.

För att lyckas med vårt uppdrag behöver vi dig som är engagerad och som vill lära dig allt om våra kunders behov. Du kan välja mellan många olika yrkesroller: husvärd och lägenhetsutvecklare som har daglig kontakt med våra kunder. Drifttekniker som ser till att tekniken fungerar. Projektledare som leder ombyggnader och produktion av nya hus. Vilken roll intresserar dig? Läs vad några av våra medarbetare berättar om sina jobb på jobb.mkbfastighet.se/people.

MKB är Malmös största hyresvärd. Vi är med och skapar en attraktiv stad som lockar många nya invånare. Malmö växer kraftigt och vi bygger nytt - men vi bygger mer än bara hus. Vi bidrar till gemenskap med grannar, trygghet i områdena, en hållbar livsstil och mycket mer. Vår vision är att skapa hem för var och en.

Starta din karriär hos oss!

Hos MKB får du eget ansvar över ditt arbete, stor personlig frihet, öppenhet och en inkluderande kultur. Här kan du göra karriär och påverka vardagen för många andra. Vi ger dig olika alternativ för att starta karriären hos oss: traineeprogram, sommarjobb och praktikplatser. På mkbfastighet.se/jobb hittar du mer information och intervjuer.

Välkommen till MKB!