Kustbostäder i Oxelösund AB/Oxelö Energi AB

Vi förenklar Oxelösundarnas vardag

Går du en utbildning inom fastighetsteknik, förvaltning, administration, projektledning, trädgårdsskötsel eller ekonomi? Utbildar du dig till elmontör eller inom bygg- och anläggning? Har du valt en inriktning mot VA som anläggningsarbetare eller driftmaskinist? Då har vi förmodligen framtida jobb som passar dig.

Att arbeta för Kustbostäder och Oxelö Energi innebär ett utmanande och spännande arbete. Kustbostäder och Oxelö Energi är två kommunala bolag som tillsammans jobbar för samhällsnytta på ett affärsmässigt sätt.

Som anställd hos oss ingår du i ett team, där vi arbetar efter mottot ” vi förenklar Oxelösundarnas vardag”. Det gör vi genom att se till att Oxelösundarna har vatten i kranen, värme i husen och el till sina fastigheter. Vi jobbar med utbyggnad av Stadsnät och för en ökad användning av solceller.

Vi erbjuder boenden genom våra drygt 1 200 lägenheter. Förvaltning och drift av kommunens fastigheter, vägar, parker och övriga offentliga platser är andra arbetsuppgifter som ingår. Våra många arbetsområden gör att vi har en stor bredd och variation med många olika yrkesgrupper anställda hos oss. Tillsammans är vi cirka 100 medarbetare. Vi tycker det är viktigt att du som anställd ska kunna vara med och påverka ditt arbete och din arbetssituation. Att du ska trivas och ha balans både på jobbet och i livet. Därför erbjuder vi bland annat hälsoprofil, friskvårdsbidrag och andra hälsofrämjande aktiviteter.

ADRESS
Kustbostäder i Oxelösund AB
Besök: Sjögatan 28, 613 81 Oxelösund
Telefon: 0155-388 00

E-post: kustbostader@oxelosund.se

Oxelö Energi AB
Besök: Sjögatan 3, 613 81 Oxelösund
Telefon: 0155-388 00

E-post: oxeloenergi@oxelosund.se