Sörmlands Sparbank

Det händer en massa i bank- och finansbranschen och kundernas beteenden och behov förändras otroligt snabbt. Det gör att arbetet på bank och banken som arbetsplats också utvecklas. Häng med!

Kul jobb för dig som gillar ekonomi

Vill du ha ett roligt och omväxlande jobb, där du får hjälpa människor och företag att förverkliga sina drömmar samtidigt som din arbetsplats gör gott för samhället? Då har du hittat rätt – välkommen till Sörmlands Sparbank! 

Bank- och finansbranschen är ständigt i behov av nya, duktiga medarbetare. Vill du dessutom vara del av något större är Sörmlands Sparbank rätt plats för dig. Eftersom vi är en sparbank går nämligen en del av vår vinst tillbaka till lokalsamhället. Vi ger bidrag till en mängd olika projekt inom exempelvis idrott och hälsa, kultur, utbildning och entreprenörskap, som gör vår del av Sörmland till en ännu bättre plats att leva och verka i. Dessutom sponsrar vi över 100 idrotts- och kulturföreningar i vårt område. Det är något som vi som jobbar på Sörmlands Sparbank är väldigt stolta över, och det gör det extra meningsfullt att arbeta just här.

Stor chans att påverka
Sörmlands Sparbank är en relativt liten arbetsplats. Vi är totalt runt 140 medarbetare på våra fem kontor, som ligger i Katrineholm, Nyköping, Flen, Vingåker och Oxelösund. Det innebär att beslutsvägarna blir korta och du har stor möjlighet att påverka din egen utveckling. De flesta medarbetarna i banken jobbar med rådgivning och service till våra kunder men vi har också tjänster inom exempelvis juridik, IT, HR och marknadsföring.

Vem är du?
För att trivas hos oss behöver du tycka om människor och vara nyfiken och serviceinriktad. Det som är roligt med att jobba på bank är att vi möter kunder i alla åldrar och i livets alla skeden. Det kan handla om första bostadsköpet, första sparandet till en ny familjemedlem eller starten av ett eget företag. För dig som är intresserad av ekonomi och vill hjälpa människor och företag i Sörmland att utvecklas och förverkliga sina drömmar är arbete i bank det självklara framtidsvalet! Välkommen till Sörmlands Sparbank!