Sörmlands Sparbank

För dig som gillar ekonomi

Hur är det att jobba på Sörmlands Sparbank? Roligt, omväxlande och meningsfullt! Alla mår väl av ekonomisk trygghet och därför pratar vi alltid med våra kunder om sparande och sund ekonomi. Det känns bra och är något vi som arbetar i banken känner oss stolta över. I en sparbank går dessutom vinsten tillbaka till det lokala samhället där vi verkar. Det gör det extra meningsfullt att arbeta på Sörmlands Sparbank.

Vi är en liten arbetsplats, runt 150 medarbetare i Katrineholm, Nyköping, Flen, Vingåker och Oxelösund. Beslutsvägarna är korta, du får stor möjlighet att påverka din egen utveckling, eftersom du snabbt blir upptäckt om du visar framfötterna. De flesta medarbetare i banken jobbar med rådgivning och service till våra kunder. Vi har också många jurister och människor inom funktioner som IT, HR och kommunikation för att ge några exempel.

Det som är roligt med att arbeta i bank är att vi möter kunder i alla åldrar och i alla livets skeden. Det är också roligt att utvecklingen inom bank och finans går fort och att kundbeteenden förändras i så snabb takt. Det gör att vårt arbete och vår arbetsplats också utvecklas. För att trivas hos oss behöver du tycka om människor och vara nyfiken och genuint serviceinriktad. Med lokala kontor i alla kommuner där vi verkar förstår vi våra kunders vardag och vi sätter en ära i långsiktiga kundrelationer.

Vi är en arbetsplats med ett ständigt behov av nya medarbetare. För dig som är intresserad av ekonomi och som vill hjälpa människor och företag i Sörmland att utvecklas och förverkliga sina drömmar är arbete i bank det självklara framtidsvalet!

Välkommen till Sörmlands Sparbank!

Läs mer om oss och om banken på www.sormlandssparbank.se