Einar Mattsson AB

Bygg din karriär, förvalta din framtid

Einar Mattsson-koncernen är ett familjeföretag som varit verksamt på Storstockholms bostadsmarknad sedan 1935. Einar Mattsson är också en av de mest aktiva fastighetsägarna och utvecklarna av nya bostäder i regionen och planerar för 4 000 nya bostäder under de kommande åren fram till 2031.

Vi är ett av få företag som under ett och samma tak äger egna fastigheter, arbetar ut idéer för hur nya bostäder kan utformas, bygger och renoverar hus och tar hand om dem under hela deras livslängd.

Hos oss kan du arbeta inom många områden
Vi kan hus från början till slut. Vi har därmed kompetens och kunnande inom en mängd olika områden. Hos oss kan du bland annat arbeta inom snickeri, betongarbete, rörmokeri, fastighetsteknik, arbetsledning, förvaltning, projektledning, ekonomi, analys och entreprenader.

För oss är det viktigt att alla medarbetare ges förutsättningar att kunna nå sina mål. Därför satsar vi på att erbjuda interna utvecklingsprogram och gruppstärkande aktiviteter.

Jobba hos oss
Medarbetarna är Einar Mattssons viktigaste resurs. Vi erbjuder en trivsam arbetsplats där vi bryr oss om varandra och ger var och en möjlighet att utvecklas och göra sitt bästa. Tillsammans har vi ett ansvar för att bidra till företagets utveckling, en säker arbetsmiljö och ett gott arbetsklimat.

Välkommen som framtida medarbetare hos oss på Einar Mattsson!

Besök gärna vår webbplats: www.einarmattsson.se