SEFAB

SEFAB bildades 1997. Idag är vi ca 150 anställda och under 2019 beräknas omsätta ca 900 MSEK. Vi har vårt huvudkontor och flertalet av våra projekt i Norrköping. Vi har även projekt i Linköping, Mjölby, Motala, Söderköping och Södertälje. Vi har väldigt många olika typer av projekt. Stora nybyggnationer där vi bygger upp hus från grunden till färdigt hus att flytta in i. Vi har också projekt där vi renoverar delar av lägenheter, så kallad stamrenovering.

Vi har många olika yrkesgrupper inom vårt företag. Den största gruppen utgörs av våra yrkesarbetare. Vi har snickare, plattsättare och betongare. Alla är lika viktiga för att ett projekt ska kunna genomföras på ett bra sätt och med högsta kvalité.

VÅR VÄRDEGRUND
På SEFAB arbetar vi dagligen utifrån våra tre ledstjärnor; engagemang, pålitlighet och ordning och reda. Det är oerhört viktigt för oss att vi är engagerade i allt vi gör. Oavsett om det är att spela kort på rasten eller att sätta en platta rätt i ett badrum så är det viktigt att alltid ha med sig engagemanget. Det smittar av sig och vi jobbar varje dag för att alla ska tycka det är roligt att gå till jobbet. Två gånger om året samlar vi ihop alla våra 150 medarbetare för att bygga vidare på vår värdegrund. Vi inspireras av varandra och får tillfälle till att ses, umgås och få till oss information.

BETALD UTBILDNING
Det finns olika sätt att komma in i byggbranschen. Dels kan du gå genom ett yrkesförberedande program på gymnasiet. Här får du en bra och bred grund att stå på när du sedan kommer ut i yrkeslivet. Under din studietid kan du komma till oss ha din arbetsplatsförlagda utbildning. Vi har utbildade handledare som gör sitt yttersta för att du ska komma in i gänget och lära dig yrket. När du studerat klart kan du göra din lärlingstid hos oss som sedan leder till ett yrkesbevis. En betald utbildning. Detta är ett bra sätt för dig att lära dig yrket och känna på om branschen är något för dig, och vi får en chans att lära känna dig och se om du har det engagemang vi söker.
Tycker du om att skapa, att se resultat av det du gör och arbeta fysiskt med kroppen tycker vi att du ska söka dig till byggbranschen. Du behövs! Nu och i framtiden.