Skebo – Skelleftebostäder AB

Sökes: Nybyggaranda.

Skellefteå växer i rekordfart och just nu pågår arbetet för att möta utvecklingen. Skebo är Skellefteås största fastighetsbolag och vi ligger i Sverigetopp vad gäller kundnöjdhet vilket vi självklart är väldigt stolta över. I och med alla företagsetableringar är det viktigt att det finns bostäder, Skebo har därmed ökat sin produktionstakt. Kort sagt – det händer en hel del både i Skellefteå och hos oss.

Skebo är Skellefteås allmännyttiga fastighetsbolag. Vi är också det fastighetsbolag på den lokala marknaden som har flest lägenheter och erbjuder bostäder för alla lägen i livet – inte minst för ungdomar, där de allra flesta väljer en hyreslägenhet som den första egna bostaden.

Stort behov av nya bostäder
Sedan några år tillbaka befinner sig Skellefteå i en helt ny fas. Från ett läge där invånarantalet legat ungefär stilla på cirka 73 000 personer kommer platsen att växa enormt under de kommande åren. Det finns prognoser som talar om att 17 000 människor behöver flytta in. Det innebär att fler kommer att bo hos oss, men också att vi kommer att bygga nytt på en rad platser runt om i hela Skellefteå kommun.

Med andra ord – om du gillar att arbeta på en plats i förändring så är vi rätt för dig.

I dag är vi cirka 70 medarbetare som arbetar inom hela kedjan från byggande till fastighetsutveckling och uthyrning. Hos oss arbetar allt från bovärdar, drifttekniker och byggprojektledare till administrativ personal för uthyrning, kundservice och ekonomi.

Vårt sätt att arbeta
Vår personal är viktig för oss. Vi vill att de ska trivas tillsammans i en bra arbetsmiljö.

Att hjälpa människor till en boende- och livsmiljö där de trivs är också en viktig drivkraft. Lika mycket brinner vi för att våra hyresgäster ska vara nöjda med oss som hyresvärd.

Låter det som ett företag där du skulle känna dig hemma och utvecklas? Läs gärna mer på vår webbplats och du är förstås alltid välkommen att skicka en spontanansökan! www.skebo.se/artikel/jobba-hos-oss