Coop Nord

Är du intresserad av att arbeta med människor och mat? Gillar du att ge bra service? Vill du vara en del av en stark, norrländsk förening?

Coop Nord är en av Sveriges största detaljhandelsdrivande föreningar med över 300 000 medlemmar och fler än 80 Coop-butiker i Västernorrland, Västerbotten och Jämtland. Tillsammans med våra medlemmar utvecklar och erbjuder vi dagligvaror och tjänster som ger ekonomisk nytta och ett bättre liv. Vi vill vara den goda kraften i svensk dagligvaruhandel.

Vi är en kooperativ förening. Det betyder att alla medlemmar har inflytande i vår organisation och att de får medlemsförmåner när de handlar hos oss. I våra Coop-butiker arbetar vi med värdskap och matinspiration. Vi erbjuder bra och prisvärda varor, vi bedriver ett aktivt miljöarbete och de pengar vi tjänar återinvesteras i Norrland och stärker vår förening.

Att arbeta i butik är både omväxlande och socialt. Vi arbetar med såväl händer som hjärta och hjärna, alltid med kunden i centrum. Medarbetare hos Coop får en bred erfarenhet med goda möjligheter att göra karriär.

Kort sagt – vi äger.