Epiroc Drilling Tools AB

Förutom teknik i världsklass och ett globalt företag, erbjuder vi spännande utmaningar för dig med rätt driv. Du skapar själv din karriär och har möjligheter att få arbeta med det du vill – kanske rent av i ett annat land?

Om Epiroc
Epiroc är en ledande partner för produktivititet och hållbarhet åt kunder inom gruv- och anläggningsindustrin över hela världen. Vi levererar innovativa och säkra lösningar och utrustning för gruvbrytning, infrastrukturprojekt och utvinning av naturresurser, samt service och lösningar för automatisering, digitalisering och elektrifiering. Huvudkontoret finns i Stockholm med mer än 17 000 anställda runt om i världen.

Epiroc Drilling Tools – Världsledare
Epiroc Drilling Tools rötter finns i Bergslagen och går långt tillbaka i tiden. I snart 800 år har gruvorna och Fagersta-stålet varit kända, numera över hela världen. Dessa århundraden av gruvdrift och ståltillverkning är själva basen för all den kunskap och erfarenhet som vi har. Det är ingen slump att Epiroc Drilling Tools idag har en världsledande position som tillverkare och leverantör av bergborrverktyg.

Med sikte på framtiden
Företaget ligger i framkant när det gäller den senaste teknologin. Våra produkter utvecklas hela tiden, samtidigt som världen vi lever i konstant förändras. Vår produktion använder sig av avancerad utrustning och själva arbetet ställer höga krav på kvalitet. Vår ambition är att fortsätta utvecklas och hitta nya lösningar som hjälper våra kunder att öka sin produktivitet. Hos Epiroc Drilling Tools får du vara den som fyller på företaget med ny kunskap och nya erfarenheter – med sikte på framtiden.

Emelie - Regional Servicechef

Ulrica - Global Analytic Architect

Är du en problemlösare?

Linus - Service Technician

Soujanya - Global Delivery Manager

Om oss

Ofelia - Production Leader

Cen - Chef R&D project officer

ADRESS
Epiroc Drilling Tools AB
Box 521,
737 25 FAGERSTA

Besök: Björnbacksvägen 2, Fagersta

Telefon: 0223-461 00