Metso Sweden AB

Metso Outotec är en föregångare inom hållbar teknik, kompletta lösningar och tjänster för ballastproduktion, mineralbearbetning, metallförädling och återvinningsindustrin. Vårt mål är att öka kundernas energi- och vatteneffektivitet, att öka deras produktivitet och att minska deras miljömässiga risker. Med vår expertis inom bearbetning och med våra produkter i teknikens framkant är vi kundernas partner för positiv förändring. Vi har omfattande lösningar från malmåder i gruvan till färdig metall, ett globalt servicenätverk och branschledande innovation samt forskning och utveckling.

På Metso Outotec i Sala tillverkar vi slurrypumpar och processmaskiner för gruvindustrin. Verksamheten ger den som jobbar här alla förutsättningar för ett intressant och utvecklande arbete i en miljö som dagligen innehåller globala kontakter.

Hit kan du komma och ta plats i ett företag i stor expansionsfas. Metso Outotec är en stor spelare inom mineralbearbetning för gruvindustrin, och våra slurrypumpar och processmaskiner finns i gruvor världen över. Det öppnar upp för en rolig karriär, där du har hela världen som arbetsfält. Vi är verksamma i över 50 länder och har över 15 000 anställda. I Sverige har vi ca 750 anställda på tolv olika platser.