Hemköpskedjan

Matälskare, se hit!

Börja karriären hos Hemköp och Tempo
Hemköp är butikskedjan för matälskare där god och hållbar mat står i fokus. Hos oss är det helhetsupplevelsen av utbud, service, bemötande och kultur som gör hela skillnaden – och att erbjuda det där lilla extra varje dag. Vi gillar service och strävar efter att ständigt bli bättre, samtidigt som vi tror på att ha roligt på jobbet.

SNABBA FAKTA
Vi har omkring 5000 anställda över hela landet. Huvudkontoret ligger på Torsplan i Stockholm, men du hittar våra butiker från norr till söder.

EN DEL AV AXFOOD-FAMILJEN
Hemköp och Tempo är en del av Axfood-familjen, med kusiner som Willys, Dagab, Snabbgross, Middagsfrid, Eurocash, Apohem, Urban Deli med flera. Får du in en fot hos oss är möjligheterna många och breda!

VEM LETAR VI EFTER?
Du som har ett bra driv och inte är rädd för att ta i kommer trivas hos oss. Du kan jobba bland annat som butiksmedarbetare, avdelningsansvarig, teamchef, butikschef, handlare och regionchef, eller på avdelningarna för drift, etablering, marknad, strategi, utveckling, ekonomi, HR, försäljning, kommunikation, e-handel och IT.