Volvo Truck Center Sweden AB

Att jobba på Volvo

Volvo är en av världens ledande tillverkare av lastbilar och bussar. Våra kunder ställer höga krav på att fordonen ska rulla maximalt. Därför är vi beroende av kunniga kollegor som brinner för att tillsammans, som ett lag, se till att våra kunder blir framgångsrika och att deras lastbilar och bussar hålls i toppform.

Tekniken i dagens fordon utvecklas hela tiden och i dag består en lastbil eller buss av ett stort antal datorer. Felsökning och reparationer är mekanikerns vardag och därför behövs kunskap inom mekanik, elektronik och IT. Det är även viktigt med social kompetens då många av kunderna har direktkontakt med mekanikern. Och så ska du tycka om att lösa klurigheter – den ena dagen är inte den andra lik.

Vi är ständigt på jakt efter människor som tycker om att jobba i en kundnära miljö. Vill du utvecklas inom Volvokoncernen, lokalt eller globalt, så ligger alla vägar öppna för dig som vågar ta steget.

Vi kan erbjuda dig:

  • mycket goda möjligheter till fast jobb med bra anställningsvillkor – direkt efter gymnasiet
  • många olika vidareutbildningar och karriärmöjligheter inom Volvo och transportbranschen
  • ett fritt, kundorienterat och lösningsfokuserat arbete
  • och sist men inte minst så erbjuder vi ett intressant, varierande och utvecklande jobb i en bransch som ständigt är i rörelse framåt