Brinellskolan

Brinellskolan leder dig in i framtiden!

Kanske har du en dröm om vad du vill arbeta med i framtiden? Kanske har du ett intresse som du verkligen brinner för? Eller kanske vill du hålla så många dörrar öppna som möjligt, så att du kan bestämma dig senare? Oavsett så har Brinellskolan utbildningen för dig, nära hemmet, så att du får gott om tid för studierna och fritiden.

ENGAGERADE OCH DUKTIGA LÄRARE
För Brinellskolan är det viktigt med en skola där alla trivs och där eleverna ges goda kunskaper och färdigheter. Vi fokuserar på dig som individ och får ofta höra uppskattning över våra engagerade och duktiga lärare.

HÄR STARTAR DIN KARRIÄR
Vi erbjuder en stor bredd av utbildningar, både yrkesutbildningar och studieförberedande program. Vi moderniserar utbildningarna för att du lättare ska få jobb efter studietiden. Vi har exempelvis flera nyheter inom Brinell Tekniska Gymnasium, BTG, men även inom fordonsprogrammet och teknikprogrammet.

KVALITETSSÄKRADE UTBILDNINGAR
Brinellskolan har program som ingår i de kvalitetssäkrade Vård- och omsorgscollege samt Teknikcollege, vilket kan vara en extra merit för dig som elev.

EN NÄRA KOPPLING TILL NÄRINGSLIVET
På Brinellskolan finns det en tradition av företagsamhet och praktiskt arbete. Våra elever startar företag, är ute på praktik, fördjupar sig i individuella val och engagerar sig i programråd. De lär sig ta ansvar och växer som människor. En nära koppling till näringslivet och företag förbereder dig för en ljus framtid efter gymnasiet. Om du är en av dem som startar UF-företag får du en nära inblick i företagandet och hjälp av kunniga och engagerade lärare.

IDROTTSGYMNASIUM
Du som är aktiv idrottare kan exempelvis välja lagidrott och få hockey, innebandy, bandy eller fotboll på schemat.

 

ADRESS

Brinellskolan
Fridavägen 5
737 44 FAGERSTA

Telefon: 0223-440 00