Gävle Energi AB

Från sommarjobb till jobb

Linda Nyberg trodde länge att hon skulle arbeta med människor eller vård i någon form. Men två år in i socionomutbildningen hoppade hon av, sökte en utbildning inom elkraft på en yrkeshögskola och nu är hon fast anställd på Gävle Energi.

OLIKA OMRÅDEN 
Hos Gävle Energi jobbar du i en framtidsbransch som erbjuder dig stora utvecklingsmöjligheter. Våra medarbetare jobbar med att förse människor och företag med el-, värme- och kommunikationstjänster – dygnet runt, året om. Det är inte bara tekniska kunskaper som krävs, utan det handlar mycket om service till kunder och samarbete med andra. Den el och värme som vi producerar och säljer kommer från förnybara energikällor. Det vill säga från exempelvis vatten, vind och skog, med hänsyn till miljö och framtida generationer.

SKOLSAMARBETE
Vi samarbetar med skolorna när det gäller till exempel praktik, sommarjobb, examensarbete och studiebesök. På så sätt får vi utbyte av varandra. För vår del handlar det om att se till att det finns nya medarbetare som vill jobba på Gävle Energi.

VÅR AFFÄRSIDÉ
Med starkt engagemang för Gävle och regionen tillför vi energi och kommunikation som ger komfort, kvalité och växtkraft.