EuroMaint AB

Är du bra på att hitta och lösa fel?

Att tågen rullar och tågtransporterna av såväl människor som gods fungerar smidigt har en avgörande betydelse i ett modernt samhälle.
När tåg går sönder och transporter ställs in blir frustrationen stor. Målet för oss som serviceföretag är att fordonen i så stor utsträckning som möjligt ska finnas tillgängliga för trafik. Det gäller därför att se till att vårt tågunderhåll genomförs både snabbt, säkert, effektivt och smidigt. 
Våra kunder är allt från Skånetrafiken och Trafikverket till Arlanda Express och SJ. Det finns en mängd olika yrkesroller, alla med mycket goda framtidsutsikter!

ATT JOBBA I JÄRNVÄGSBRANSCHEN ÄR ATT GÖRA SKILLNAD 
Vill du jobba med planering, få tågen att rulla säkert och enligt tidtabell genom träffsäkra åtgärder av fel? Eller kanske gillar du att jobba på lagret och köra truck, eller vill du jobba med försäljning eller leda ett helt verkstadsteam?
Hos oss på Euromaint kan du göra allt det och även jobba som kontraktsansvarig och ha mycket direktkontakt med våra kunder. Euromaint är ett heltäckande serviceföretag som underhåller alla typer av tåg. Vi utför även ombyggnationer, moderniseringar, komponent-underhåll samt erbjuder reservdelar och digitala tjänster.
Vi jobbar med allt från att planera in när tågen är i verkstaden och felsöka, till att åtgärda skador och lösa fel när vi hittar dem. Hos oss är du med och påverkar hundratusentals människors vardag.
Våra verktyg är digitala system och surfplattor, men självklart använder vi även skruvdragare och slipmaskin när vi skruvar, drar, kapar, gängar, borrar och slipar. Det krävs även verkligt tunga verktyg, maskiner och redskap för de tunga underhållsarbeten och moderniseringar.

VI FINNS PÅ FRAMTIDENS 10-I-TOPP LISTA
Tågunderhåll behövs eftersom en stor del av vår infrastruktur bygger på tågtrans-porter av både människor och gods. Hos oss har du stora möjligheter att utvecklas internt, karriärvägarna är många. Med våra spanska ägare finns även möjligheten till en internationell karriär.
Flera av våra medarbetare har bytt yrkesroller inom bolaget. Till exempel är det flera som börjat som reparatör och under årens lopp tagit sig an rollen som underhållschef eller blivit en i teamet på vår logistik- och inköpsavdelning.

VI FINNS I HELA SVERIGE
Euromaint har ett nät av verkstäder från Luleå i norr till Malmö i söder och i Norge. Som företag inom järnvägsbranschen välkomnar vi dig som är på väg in i arbetslivet med ditt engagemang och vilja att utveckla. Hos oss blir du en del av lösningen på framtidens utmaningar.