Granitor

Vill du vara med och skapa välmående samhällen och industrier?

På Granitor blir du en del av och bidrar till en stark samarbetskultur. Allt vi gör baseras på samarbete – med våra kunder, partners och mellan bolagen i Granitor-gruppen. Vi finns inom flera olika branscher och jobbar med allt från elteknik och systemutveckling för morgondagens industri och infrastruktur till nyskapande fastighetsutveckling och investeringar i banbrytande teknik.

Vi arbetar ofta i projekt och har en stor variation på våra uppdrag. Vi tror på kunskapsöverföring och kombinerar därför juniora och seniora medarbetare, så att vi kan ta tillvara all kunskap som finns i gruppen och hjälpa varandra. Vi har en egen affärsskola, där vi skräddarsyr utbildningar så att medarbetarna har möjlighet att utvecklas. Hos oss är du inte bara en i mängden - du är en del av vår framtid!

Hör av dig till oss om du ska göra praktik! Vi tar emot många elever från gymnasiets elprogram. Vi har också ett särskilt introduktionsprogram för våra elektrikerlärlingar: Startskottet. Med Startskottet vill vi ge alla lärlingar ett varmt välkomnande och en riktigt bra start i yrket. Klicka här för att komma direkt till vår lärlingssida.