Luleå Energi AB

Det är mycket som måste göras i vardagen, för att mycket i vardagen ska fungera. Därför behövs DU!

Vår energi är din energi.
Luleå Energi tillhandahåller produkter och tjänster inom bland annat fjärrvärme, elnät, elhandel, pellets, bredband och framtidens energilösningar som solceller och laddinfrastruktur för elbilar. Företaget är en del av Luleå kommunföretag AB, har ca 200 medarbetare och omsätter ungefär 1 000 mnkr årligen.

Tillgången till energi är avgörande för framtiden och energibranschen står inför spännande möjligheter och utmaningar. Vi står också inför en generationsväxling i våra olika verksamheter, vilket innebär att det finns ett behov av arbetskraft de kommande åren. Vi söker medarbetare som delar våra värderingar och har en drivkraft att utveckla sig själva, arbetsgruppen och verksamheterna. Vi ger dig verktygen och kompetensen att lyckas med det.

Jobba hos oss?
Det är mycket som måste göras i vardagen, för att mycket i vardagen ska fungera. Hos oss kan du jobba med många olika arbetsuppgifter, allt från kommunikation till elinstallationer. Du kan till exempel arbeta som distributionsingenjör, energiingenjör, säljare för energitjänster, distributionselektriker/linjemontör, drifttekniker, affärsutvecklare, projektledare eller kundkommunikatör. Vi tycker att trivsel är nyckeln till ett hållbart yrkesliv, därför erbjuder vi förutom stimulerande arbetsuppgifter med trevliga kollegor, medarbetarinflytande samt olika satsningar inom hälsa- och friskvård.