Epiroc Rock Drills AB

Allt börjar med människor.

Visste du att gruvindustrin spelar en avgörande roll i energiomställningen? Efterfrågan på kritiska metaller och mineraler ökar kraftigt i takt med att vi ställer om till ett klimatneutralt samhälle. Innovation är en viktig del av vårt DNA. Om du uppskattar en miljö där du får tänka nytt och ständigt har möjligheten att utvecklas så kommer du att trivas här.

Alla nytänkare är välkomna
Nya idéer kommer från människor som ser möjligheter i stället för hinder. De som vågar utmana status quo och inte är rädda för att misslyckas. De som ständigt letar efter sätt att förbättra saker. Vill du hjälpa oss att förändra gruv- och infrastrukturindustrin? Allt börjar med människor. Människor som du.

Epiroc – världsledande
Epiroc är en vital del av ett hållbart samhälle och en global produktivitetspartner för gruv- och infrastrukturkunder. Med banbrytande teknologi utvecklar och tillhandahåller Epiroc innovativ och säker utrustning som borriggar, bergbrytnings- och anläggningsutrustning och verktyg för ovanjords- och underjordsapplikationer. Vi erbjuder också förstklassig service och annan eftermarknadssupport samt lösningar för automation, digitalisering och elektrifiering.

Emelie - Regional Servicechef

Ulrica - Global Analytic Architect

Är du en problemlösare?

Linus - Service Technician

Soujanya - Global Delivery Manager

Om oss

Ofelia - Production Leader