Nordic Sugar

Välkommen till Nordic Sugar – Sveriges sockerbolag

Här på Nordic Sugar är vi stolta över att vara hela Sveriges sockerbolag. Vi brinner för att erbjuda högkvalitativa sockerprodukter till våra invånare och företag. Med våra rötter i den bördiga skånska myllan är vi det enda sockerbruket i hela landet.

Tillsammans med betodlarna gör vi landet självförsörjande på socker och bidrar till den nationella matförsörjningen. Dessutom bidrar vi genom att förse lantbruket med högklassigt foder till djuren.

Vår styrka ligger i samverkan och proaktivt arbete. Vi har många lyhörda och kunniga sockerexperter här, men det är genom samarbete och dialog som vi skapar verkligt kundvärde, från betodling till matframställning.

Vi tar också ansvar för framtiden genom att minska vår energikonsumtion och klimatpåverkan. Att förbättra våra processer och metoder för att ta tillvara på allt från betan. Genom att prioritera hälsa och säkerhet i alla situationer kan vi skapa en trygg och harmonisk arbetsmiljö. Vi lägger även stor vikt vid våra kunders välbefinnande och erbjuder säkra produkter och leveranser. Vi är stolta över att vara ett modernt sockerbolag som förenar ansvar och omsorg med nyskapande strategier.

Hos oss sprider vi glädje och kamratskap. Vi är inte bara experter och ledare, utan vi vågar också tänka i nya banor och ta egna initiativ. Vi tror på att våga och att inspirera varandra.

Välkommen till Nordic Sugar - Livet blir väldigt mycket tråkigare utan oss och vårt socker.