SSAB

Vill du jobba för ett världsledande stålföretag?

SSAB – för en starkare, lättare och mer hållbar värld 

Det är inte helt enkelt att bestämma sig för vilken skola som passar eller vilken utbildning som låter mest intressant. Vill du studera vidare direkt efter gymnasiet eller har du lust att prova på ett yrke innan du gör dina val? På SSAB är du välkommen vart en i tankeprocessen som du befinner dig i. Vi behöver bland annat dig som är intresserad av sommarjobb, vill skriva examensarbete på universitetet eller dig som är nyutexaminerad universitetsstudent. Vi har idag upp emot 300 olika yrken som alla kräver olika kompetenser och vi tror på att mångfald hos våra medarbetare gör oss starkare.

SSAB är ett attraktivt globalt kunskapsföretag som finns i över 50 länder vilket skapar möjlighet för dig som medarbetare att ut-vecklas och prova på olika yrken. Det finns möjlighet att jobba i olika internationella miljöer såväl som lokalt, exempelvis på vår produktionsanläggning i Oxelösund. Många av våra medarbetare arbetar lokalt och globalt på samma gång och ingår i arbetsgrupper med medarbetare från olika delar av världen.

Världen behöver stål och på SSAB tillverkar vi stål som är bland de lättaste, starkaste och mest hållbara i världen. Våra huvudsakliga stålproduktionsanläggningar ligger i Oxelösund, Borlänge och Luleå Sverige), i Raahe och Hämeenlinna (Finland), samt i Montpelier och Mobile (USA). Vi arbetar hela tiden med att utveckla produkter som skapar fördelar både för våra kunder och för miljön. Därför söker vi medarbetare med innovativa idéer. Oavsett om du väljer att arbeta inom produktion, marknad eller forskning och utveckling kan vi erbjuda stora utmaningar och möjligheter i många länder.

Vi arbetar nära våra kunder för att kunna gå längre än någon annan för att förverkliga den fulla potentialen av lättare, starkare och mer hållbara stålprodukter. Vår värld är uppbyggd av stål och med ökande behov av infrastruktur krävs det mer hållbara lösningar. Våra kunder behöver lösningar som ger högre energieffektivitet, resurseffektivitet och bättre processer och produktprestanda. För att kunna leverera på vår vision behöver vi duktiga medarbetare och förhoppningsvis vill du bli en av oss.

Är du intresserad av att veta mer om oss eller kolla våra lediga tjänster är du välkommen att besöka www.ssab.com

Tillsammans med dig vill vi forma framtiden – Välkommen!

ADRESS
SSAB
613 80 OXELÖSUND

Telefon

Telefon Stockholm: 08-45 45 700
Telefon Luleå: 0920-920 00
Telefon Borlänge: 0243-700 00
Telefon Oxelösund: 0155-25 40 00