Rexel AB

Vill du också jobba med några av nutidens mest aktuella ämnen som exempelvis effektiva solpaneler och miljövänlig elbilsladdning? Eller varför inte se till att din fotbollsarena har energismart belysning?

Det är inte lätt att veta vad man ska välja inför framtiden. Vad man vill göra. Vem man vill vara. Då kan det ibland vara lättare att fundera på vad man tror på.

Vi på Rexel tror på förnybar energi, att det behövs smartare hållbara lösningar. Därför har vi bestämt oss för att driva utvecklingen mot ett energieffektivt och fossilfritt Sverige.

Det vore kul om du vill vara med, du kommer behövas!

Varför jobba med el och förnybar energi?
Det behövs mycket mer elektriska lösningar och förnybara energikällor tillsammans med smart teknik. Samhället förändras med miljövänliga hus, elbilar och massor av smarta produkter som kräver energi - och experter som förstår hur energin och tekniken kan användas.

Vi elektrifierar Sverige, stad för stad
Just nu är vi nästan 700 personer som jobbar med allt från att skapa framtidens energiprodukter till att sälja laddstationer och hjälpa fastighetsägare likaväl som fotbollsarenor med smart belysning och teknik som sparar både energi och pengar.

Här i Sverige finns vi i hela landet där våra experter hjälper elektriker, installatörer och företag med allt inom el.

Var med och elektrifiera Sverige med oss!
Vill du vara med och växa med oss har du självklart världen som din scen, om du vill. Rexel finns på fler än 1 900 platser i 25 länder.

Är du nyfiken på vad man kan göra inom elbranschen eller tycker något av det vi gör låter spännande? Tveka inte att höra av dig!

Läs mer om oss på Rexel.se eller se några av våra projekt för en hållbar nutid och framtid på energy.rexel.se