Storel

Storel är en av Sveriges ledande grossister inom installationsmateriel, belysning och tele/data/säkerhet.

Våra produkter
Vi säljer kvalitetsprodukter från ledande tillverkare och omsätter ca 2,5 miljarder SEK. Verksamheterna bedrivs på 29 orter i Sverige och vi är ca 400 anställda.

Börja hos oss
När du börjar jobba hos oss kommer du till ett företag med kännetecken som våra medarbetares driv och engagemang, kompetens, korta beslutsvägar, flexibilitet, nytänkande och förändring. På Storel är utvecklingen alltid i gång och här finns möjligheter för den som är ambitiös och har lust att utvecklas tillsammans med oss.

Passion som drivkraft
Vi drivs av ett genuint intresse för våra kunders verksamhet. Att kunna erbjuda bra lösningar, service och tjänster betyder att vi måste kunna och förstå branschen och våra kunder. Entreprenörsandan är stor liksom kunskapen om den lokala marknaden. Den passion som driver oss ska ge kunderna en enklare vardag, till exempel när det gäller produktval, beställningar, kunskap och leveranser.

Våra medarbetare
Våra medarbetare har hög kompetens, stor erfarenhet och hjärtat på rätta stället. På alla nivåer i organisationen möter man människor med stor förståelse för marknaden och våra kunder. Vi arbetar tillsammans med våra leverantörer för att våra medarbetare ska ha bra kunskaper om produkter och tjänster på marknaden.

Rexel koncernen
Bakom Storel finns Rexel, en internationell koncern med huvudsäte i Frankrike (Paris). Rexel är världsledande i branschen med verksamhet i 26 länder och har ca 27 000 medarbetare. Omsättningen uppgick 2018 till 13 miljarder euro. Sedan 2008 är Storel en del av Rexel.

Mer information om Rexel hittar du på www.rexel.com