RZ ZamPart

RZ ZamPart AB ingår i RZ-gruppen

RZ ZamPart är en väletablerad och modern underleverantör till kvalificerad industri i Sverige och Europa. 

Vi är över 160 st anställda i Karlstad och ingår i RZ Gruppen. Tillsammans är vi en av de största aktörerna i Sverige inom verkstadsindustrin.

Vi arbetar med att ta fram de bästa produktionsmetoderna med allt från konstruktion och prototyptillverkning till serieproduktion. Vi är certifierade enligt ISO 14001 (miljö), ISO 9001 (kvalitet) samt IATF 16949 (fordon). Vi är också anslutna till Ecovadis för att ständigt ta pulsen på vårt hållbarhetsarbete.

Våra kunder finns bl.a. inom tunga fordonsindustrin och försvarsindustrin.

Välj ett yrke med framtidstro och utvecklingsmöjligheter
Svensk industri är idag mer high-tech än någonsin och med bra arbetsmiljö. Vår specialitet är skärande metallbearbetning (svarvning, fräsning, pressning) och vår maskinpark består av ett 60-tal maskiner, där de flesta är CNC-styrda. Vi arbetar även med materialprovning, koordinatmätning, värmebehandling, lasermärkning och montering.

Vi har en hög automationsgrad idag och jobbar aktivt med det senaste inom digitalisering och automatisering, allt från införande av robotar till övervakning med visionsystem. Vi vill alltid vara med på de senaste tekniska lösningar.

Det finns många olika typer av kompetensområden hos oss och goda chanser till vidareutveckling. Många trivs och arbetar kvar länge och byter arbetsområde inom företaget.

Trivsel är en viktig framgångsfaktor här hos oss då det bidrar till motivation och bra teamwork. Det ger bra resultat, positivt mindset och blir roligare att gå till jobbet och en vilja att ständigt utvecklas.

Är du intresserad av att veta mer så hör gärna av dig till oss!