LEAX Mekaniska AB Köping

Den dag vi slutar att bli bättre slutar vi att vara bra

Att vara konkurrenskraftig innebär att man är minst lika bra som andra inom samma bransch. För att kunna vara bättre än andra gäller det att hela tiden jobba med förbättringar inom sitt eget företag.
Alla förbättringar räknas, stora som små och inom alla områden, från att köpa in en ny maskin som är effektivare än den gamla till att märka upp verktygstavlor så att allt är enkelt att hitta.
På LEAX lever vi efter vårt motto ”Den dag vi slutar att bli bättre slutar vi att vara bra”, just för att säkra vår framtid i branschen.

Vår produktionsapparat är vår produkt
Med det menas att vi inte har några egna produkter utan vi tillverkar det som kunden vill att vi ska tillverka. Främst tillverkar vi komplexa rotationssymmetriska artiklar till tung fordons-industri, företrädesvis axlar.

Vi tillverkar även prototyper av varierande
slag till många olika kunder och utöver det så har vi numera en växande avdelning för verktygsslipning.

Hos oss kan du bland annat jobba som:
CNC-operatör. Du har ansvar för att köra en eller flera maskiner och ser till att de producerar kvalitetsprodukter som våra kunder vill köpa av oss. Du är den som känner produktionen bäst och kan därför se var det finns förbättringsmöjligheter.

Produktionssupport. Du hjälper operatörerna så att de har de verktyg som behövs för att effektivt kunna producera produkter och produktionsteknikern att genomföra förbättringar.

Produktionstekniker. Du är den som bereder in nya artiklar samt optimerar produktionen så att den går så snabbt och smidigt som möjligt med bästa kvalitet.

Vill du få chans att utvecklas och samtidigt hjälpa oss att utvecklas? Att läsa teknik eller industri som inriktning på gymnasiet är en bra väg att komma in hos oss. Vi samarbetar dessutom med olika skolor så att du kan få komma hit på praktik under gymnasietiden.