Swegon AB

Vi skapar världens bästa inomhusklimat
- för både människa och miljö

Forskning visar att vår prestationsförmåga följer människans upplevelse. För att vi ska uppnå vår fulla potential krävs det alltså ett behagligt och hälsosamt inomhusklimat.

Med smart teknik sparar vi samtidigt pengar, energi och miljö.

Är du en engagerad och pålitlig person som brinner för att alltid leverera det som är bäst för kunden? Här finns jobb med karriärmöjligheter som både är utmanande och omväxlande, men våra gemensamma värderingar förblir alltid desamma. Då kanske vår gemensamma historia kan börja här. Välkommen!

Vad kan jag jobba med?
Forskning & Utveckling
Vi utvecklar innovativa och smarta produkter som kan kombineras till effektiva inomhusklimatsystem. Här krävs specialistkunskaper från en rad olika områden.

Marknad & Försäljning
Affärer – små, stora och ibland gigantiska. Här jobbar vi med allt från försäljning till online marketing och event, alltid i syfte att möta kundens behov och skapa den bästa kundupplevelsen.

Produktion
På våra produktionsanläggningar i Sverige tillverkar vi produkter och lösningar för ett optimalt inomhusklimat.

Support & Helpdesk
Vi är sälj- och teknikavdelningens problemlösare som utbildar vår säljkår i våra produkter och teknikerna bakom produkterna.

Stabsfunktioner
Vi finns till för vår verksamhet och strävar alltid efter att stödja och förenkla utifrån vår kompetens. Här finns roller inom IT, Finans och HR.

Teknik
Vi hjälper till på plats hos våra kunder som experter på Swegons produkter och lösningar. Vi medverkar alltid vid driftsättning av nya produkter för att kunna optimera.