Enerco Group AB

Vill du vara med och stärka svensk industri?!

Enerco med huvudkontor i Hofors har vuxit med över 100 medarbetare per år sedan starten 2015 och vi är idag 950 medarbetare.

Våra behov av att rekrytera varierar över tid men vi har alltid behov av killar och tjejer med rätt inställning och attityd. Varje sommar har vi ett behov av att förstärka vår personalstyrka med flera hundra personer inom olika yrkesområden. Det beror på att när industrierna står stilla har vi högsäsong. Då utförs en stor del av det underhåll och reparationer som är grunden i vår verksamhet.

”Industri 4,0” eller ”Internet of things” växer och är nu en del av allt fler industrier. Ny teknik är en del av utvecklingen och Enerco strävar efter att vara det självklara valet. Enerco är en industripartner hos flera av Sveriges mest framstående industrier inom bland annat fordon, läkemedel, papper och massa, stål- och processindustrin.

Våra verksamheter finns spridda runt om i Sverige på ett 20 tal orter, bl.a. i Gävle, Sandviken, Hofors, Borlänge, Södertälje, Piteå och Stockholm. Vi är idag 950 medarbetare inom våra affärsområden Industriell utveckling, Industrirengöring, Underhåll & montage, Industriella projekt samt Verkstäder.

Vi har många yrkesgrupper
Inom Enerco finns det många olika yrken att välja mellan. Sanerare som jobbar med rengöring i industrimiljöer, chaufförer av våra tunga fordon som slamsugare och spolbilar, industrimekaniker som reparerar och underhåller våra kunders maskiner och utrustningar, maskinoperatörer som kör CNC styrka och manuella bearbetningsmaskiner i våra verkstäder, svetsare och plåtslagare som bygger och reparerar konstruktioner och maskindelar till industrin.

I vårt affärsområde Industriell utveckling har vi dessutom automationsingenjörer, mekanik- och elkonstruktörer, projektledare och systemingenjörer som varje dag utför uppdrag åt industrin inom sina respektive specialområden.

VÅR VÄRDEGRUND
Vi har en stark värdegrund som utgör viktiga byggstenar för ett gott partnerskap med våra kunder:

Vi tar ansvar för:
säkerhet, hälsa och miljö, kvalitet och proffessionalism i allt vi gör.

Vi visar respekt:
för varandra och för alla vi möter i vår vardag.

Vi tänker nytt:
vi är engagerade och proaktiva, vi är innovativa och vill förbättra.

Vi skapar framgång:
för våra kunder, för oss själva, för Enerco.