Destination Gotland

Bli en av vår gemenskap

Som anställd hos oss får du möjlighet att knyta värdefulla kontakter och skapa vänner för livet. Hos oss lär du dig service, jobba i team och hantera stressiga situationer, egenskaper som du garanterat har nytta av i framtiden.

MÅNGA OLIKA YRKESROLLER

Vi har många olika yrkeskategorier inom Destination Gotland. Ombord på fartygen finns däcks- och maskinpersonal som svarar för driften av fartygen och ombordservice­personal som sköter servicen. I Visby, Nynäshamn och Oskarshamn finns terminal- och bokningstjänster. På huvudkontoret i Visby finns också avdelningar för personal, ekonomi, marknad, system/IT och säkerhet/trafik.

OM DESTINATION GOTLAND

Destination Gotland är ett helägt dotterbolag till Gotlandsbolaget och bedriver ett av Europas modernaste trafiksystem till sjöss. Flottan består av fyra snabbgående fartyg, varav två fartyg som drivs med flytande naturgas (LNG) och biogas (LBG). Vi arbetar kontinuerligt med att skapa en långsiktigt hållbar färjetrafik och har tagit fram en klimatfärds plan för en fossilfri överfart mellan Gotland och fastlandet.

Varmt välkommen att bli en del av vår gemenskap!