Lantmännen Biorefineries

Från jord till bord

LANTMÄNNEN BIOREFINERIES
Lantmännen Biorefineries samlar Lantmännen-bolagen Agroetanol, Reppe, Oats och Functional Foods. På våra anläggningar förädlar vi råvarorna vete och havre som blir till spannmålsbaserat biobränsle, stärkelse, dryckessprit, foder och livsmedelsingredienser.

VAD VI ERBJUDER DIG
På Biorefineries siter i Norrköping, Lidköping och Kimstad sysselsätter vi både kollektiv-arbetare och tjänstemän inom roller som processoperatörer, tekniker, logistikmedarbetare, mekaniker, säljare, laboranter, ekonomer och andra spännande roller inom produktion, underhåll, kvalitet och miljö.

Hos oss får du möjlighet att utvecklas och växa i en bred verksamhet som genomsyras av våra värderingar öppenhet, helhetssyn och handlingskraft. Vi vill att våra medarbetare och verksamheter ska växa på ett hållbart sätt och värdesätter engagemang och viljan att utvecklas. Hos Lantmännen Biorefineries kommer du att kunna påverka och göra skillnad – för våra framtida lösningar och vår framgång, men även för samhället och människors liv – från jord till bord.

DIN FRAMTID
Hos Lantmännen Biorefineries får du möjlighet att utvecklas både genom interna karriärmöjligheter och karriärvägar inom koncernen Lantmännen. Vi präglas av sunda värderingar och arbetar aktivt med medarbetarengagemang, utveckling, effektivitet och kvalitet.