Söderbergs Bil

Drömjobbet för dig som gillar bilar

Att arbeta inom bilbranschen är roligt, både för tjejer och killar! Väljer du att bli fordonstekniker blir du en viktig del i kärnan av vår verksamhet, det är att underhålla och uppdatera våra kunders bilar. Tekniken i nya bilar, våra verktyg och metoder utvecklas ständigt, inte minst på den digitala sidan.

VI BEHÖVER DIG
Därför behöver vi dig och det försprång du har om dagens teknik. Vill du vara garanterad ett jobb efter gymnasiet? Då är fordonstekniker ett bra val. Behovet av fordonstekniker med modern kompetens kring data, el och teknik är stort. Lagom till att du tar studenten kommer merparten av bilarna vi säljer att vara elbilar. Vi lovar att vi har en riktigt spännande framtid som väntar på dig här.

MÅNGA OLIKA YRKEN
Hos oss kan du även arbeta med ekonomi, administration, reservdelar, rekond, plåt/lackering och däck. En bakgrund som fordonstekniker kan också vara början på en karriär för att bli verkmästare eller verkstadschef.

ÅRETS ÅTERFÖRSÄLJARE
Vi är stolta över att vi har fått utmärkelsen ”Årets återförsäljare i Sverige” för både Audi och Skoda. Att vi blivit prisade kan komma från att vi satsar mycket på våra medarbetare, eftersom vi tror att det även gör våra kunder nöjda. Vi tycker det ska vara roligt att gå till jobbet och därför har vi ett värdegrundsarbete, gör många gemensamma aktiviteter och arbetar hela tiden för en bra arbetsmiljö.

INTERNUTBILDNING
Stora resurser läggs också på utbildning, flera tusentals timmar varje år. Allt för att våra medarbetare både ska känna sig som och uppfattas som proffs. Varmt välkommen till oss!

ADRESS
Bilia Söderbergs Bil AB i Norrköping,
Box 6093, 600 06 Norrköping

Besök: Importgatan 8, 602 28 Norrköping
Telefon: 010-497 47 00