Söderbergs Personbilar

Hos oss finns drömjobbet för dig som gillar bilar

Söderbergs Personbilar är ett familjeföretag sedan 1972 som finns i Norrköping och Nyköping. Vi är återförsäljare för Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda och Volkswagen Transportbilar. Det innebär att vi säljer, servar och reparerar bilar från några av bilbranschens starkaste varumärken. Mycket kretsar förstås kring våra bilar men utan människorna är vi ingenting. Det är våra medarbetare och kunder som är viktigast. Och vi är stolta över att vi har fått utmärkelsen ”Årets återförsäljare i Sverige” för både Audi och Skoda.

Att arbeta inom bilbranschen är roligt! Det innebär att du får jobba med den senaste tekniken som samtidigt utvecklas hela tiden. Är du riktigt duktig kan du ställa upp i interna tävlingar med fina utmärkelser och priser. Med andra ord riktigt spännande! För våra bilmärken pågår en omställning där allt fler modeller kommer med elmotorer. Behovet av duk-tiga medarbetare som tekniker, testare, servicerådgivare och säljare är stort. Väljer du att utbilda dig mot dessa tjänster finns det gott om jobb efter gymnasiet. Så vill du vara garanterad jobb efter gymnasiet? Då kan fordonstekniker vara ett yrke för dig!

Hos oss kan du även arbeta med ekonomi, administration, reservdelar, rekond, plåt/lackskador och däck. En inkörsport till avancerade tjänster på verkstaden som verkmästare, servicerådgivare och verktadschef är att vara fordonstekniker. Hela bilbranschen har nu ett jättestort behov av att anställa just fordonstekniker. Förr kallades den tjänsten för bilmekaniker men eftersom bilarna vi säljer i dag är mycket mer avancerade och har en mer komplex teknologi än förr känns det helt rätt att tjänsten nu heter fordonstekniker. Du som är serviceinriktad och söker ett arbete med eget ansvar och varierande problemlösning har stora utvecklingsmöjligheter hos oss.

Inom företaget satsar vi mycket på våra medarbetare och vi tror att det gör även våra kunder nöjda till sist. För oss är det viktigt att våra medarbetar trivs på arbetsplatsen och därför har vi ett värdegrundsarbete, genomför många gemensamma aktiviteter och arbetar hela tiden för att förbättra arbetsmiljön. Vi satsar också stora resurser på våra medarbetare, flera tusentals timmar varje år. Allt för att våra medarbetare både ska känna sig som och uppfattas som proffs.

verkstadsjobb.se finns artiklar och information om hur det är att arbeta inom Volkswagen Group, läs gärna mer där.

ADRESS
Söderbergs Personbilar i Norrköping AB
Box 6093
600 06 NORRKÖPING

Besök: Importgatan 8, 602 28 Norrköping
Telefon: 011-28 01 00