Sofidel Sweden AB

Är du vår nya stjärna?

Sofidel Sweden AB är ett framgångsrikt företag inom processindustrin och tillverkar mjukpapper, tissue, som sedan konverteras till färdig konsumentprodukt på plats eller hos andra konverterare inom Sverige och på den internationella marknaden.

Sofidel Sweden AB ligger i Kisa, ca 5 mil söder om Linköping och är ca 180 anställda.

Sedan sommaren 2010 ingår Sofidel Sweden AB i den italienska koncernen Sofidel som är näst störst på den europeiska tissuemarknaden med ca 6700 anställda och en omsättning på drygt 2,1 miljarder euro.

Sofidel arbetar för att främja lika rättigheter och möjligheter samt motverka diskriminering. Vi vill att våra medarbetare skall vara delaktiga i att skapa en arbetsplats som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling.

Att jobba hos Sofidel Sweden AB
För att tillverka våra produkter måste många olika yrkeskategorier samverka. I vår fabrik erbjuds du ett spännande och utmanade arbete som innehåller avancerad teknik och automation. Här arbetar du t.ex. som maskinoperatör eller linjeoperatör. Andra spännande yrken som finns hos oss är t.ex.:

  • Logistiker
  • El/automationselektriker
  • Mekaniker/reparatörer
  • Fastighetsskötare
  • Laboranter
  • IT-tekniker
  • Inköpare
  • Ekonomer och många fler…

Vi tror att det finns en stor chans att du hittar något som passar just dig. Vidare annonserar vi aktuella lediga tjänster via vår hemsida.

Utbildning/kvalifikationer
För att jobba i vår fabrik krävs gymnasieutbildning, du ska ha fyllt 18 år samt ha goda kunskaper i Svenska. Att vara säkerhetsmedveten är en självklarhet och vi förväntar oss också att du har ett eget driv, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och fungerar bra både i grupp och enskilt.

För våra mer kvalificerade tjänster kan även högskola/universitetsutbildning inom området vara betydelsefullt och då vi är en internationell koncern letar vi tjänstemän som kan kommunicera på engelska både skriftligt och muntligt. Hos oss finns stora möjligheter för dig att utvecklas och kunna växa inom företaget. Är du intresserad att bli en av oss?